Praktijk Gezi(e)n en verloskundigenpraktijk Lucina

Verloskundigenpraktijk Lucina en Coachingpraktijk Gezi(e)n, hebben elkaar gevonden.

Omdat het krijgen van een kindje de mooiste, maar ook meest ingrijpende gebeurtenis in je leven is, kan het zijn dat je een steuntje

in de rug nodig hebt. Wellicht verloopt de zwangerschap heel anders dan je je had voorgesteld. Misschien ben je

vaak erg moe of zelfs depressief. Of je weet dat je een kindje verwacht met een beperking…Hoe nu verder en hoe moet het

straks? Het kan ook zijn dat je al kinderen hebt en dat de geboorte van een broertje of zusje voor gedragsproblemen

zorgt. En hoe ga je het straks doen als je de zorg en opvoeding van je kindje moet combineren met je huishouden en je werk?…..Stress!!!

Van je verloskundige kun je het advies krijgen om voor deze of andere problemen, hulp te vragen.

In dat geval kun je vrijblijvend een intakegesprek aanvragen, waarin we samen kijken wat je nodig hebt. In de wachtkamer

vindt je een flyer en/of visitekaartje. De sessies vinden plaats in het gebouw van Lucina, H.R.Holsterf 134, Dordrecht.

Indien gewenst kom ik bij u thuis.

 

Praktijk Gezi(e)n en Praktijk  Lennert Schippers

 

Praktijk Gezi(e)n is op bezoek geweest bij praktijk Lennert Schippers. Graag verwijzen we naar de website waarop alles te lezen is over zijn specifieke collumbehandeling, die bewezen effectief is bij nek-, rug-, en hoofdpijnklachten.

Omdat dit soort klachten zeer regelmatig veroorzaakt worden door spanning en stress, is het voor zowel Praktijk Gezi(e)n als voor Praktijk Lennert Schippers, een aanvulling om samen te werken en zo te cliënten beter te kunnen adviseren.

Hebt u dus een behandeling bij Praktijk Lennert Schippers (gehad) en is er tevens sprake van spanning en stressgerelateerde problemen, dan zal Lennert u aanraden om (geheel vrijblijvend!) met Praktijk Gezi(e)n contact op te nemen. Met elkaar kunnen we dan werken aan het reduceren van de stressfactoren en zo voorkomen we nieuwe klachten. 

Andersom kan Praktijk Gezi(e)n u aanraden bij Praktijk Lennert Schippers langs te gaan, omdat uw hulpvraag bij u klachten heeft veroorzaakt die hij heel goed kan verhelpen. Uiteraard bent u geheel vrij om wel of niet op dit aanraden in te gaan. 

Wij zien deze samenwerking als een aanvulling op wat beide praktijken u te bieden hebben.