Ik vind het erg belangrijk dat goede hulp voor iedereen toegankelijk is.

Veel coaches hanteren tarieven die alleen voor hogere inkomens haalbaar zijn. Juist als je een gezin hebt, zit je midden in een levensfase waarin veel op je afkomt en je wellicht steun nodig hebt. Maar het is ook een levensfase met veel kosten, op verschillende terreinen. Door geen dure locatie te kopen of huren, maar vanuit huis te werken, of bij u thuis te komen, kan ik de tarieven voor de coaching laag houden.

Het intake-gesprek is gratis, evenals de samenvatting van elke sessie, die u op de mail ontvangt. U kunt ook kosteloos hierop via de mail reageren en uw reacties worden kosteloos beantwoord. Een coachsessie met een kind kost per sessie van 1 uur : €40,00. Voor volwassenen werk ik met sessies van 1,5 uur. De kosten hiervoor zijn €60,00

Natuurlijk zal het altijd een afweging zijn voor uzelf, hoeveel u er voor over hebt om meer rust, stabiliteit en blijheid te gaan ervaren. Wilt u voordat u de keuze maakt meer weten en/of kennismaken? Maak gerust een gratis afspraak. U bent van harte welkom.

 

Speciaal voor Gezinnen die wél hulp nodig hebben, maar voor wie de kosten een probleem zijn, hebben wij een speciale regeling. Vraag hier gerust naar!